Het gastenboek van Jonias Acupunctuur Nijmegen.

Klik hier om een bericht achter te laten
(46)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
>
(46) Marga
februari, 2022

Hallo, ik kom al 18 jaar 4x per jaar bij Annemiek.
Ik zie het als een onderhoud van mijn lijf en daar voel ik me prima bij. Zij is voor mij mijn huisarts.

(45) Henk
juli, 2018

Na eerst bij Ton van der Molen te zijn geweest kom ik al vele jaren bij Annemiek.
Door de polsdiagnose krijgt zij een goed beeld wat er op dat moment bij mij aan de hand is. Zo nodig vraagt zij haar pendel om raad. Pijnlijke nek of wervels, organen die (te) weinig energie hebben, Annemiek weet raad!
Nadat gebleken was dat het zetten van naaldjes voor mij een negatieve uitwerking zou hebben, is Annemiek overgegaan tot het gebruik van een crème. Na de behandeling sta ik als herboren op, nadat bij binnenkomst veelal erg vermoeid was. Naast de behandeling zelf geeft Annemiek de nodige persoonlijke aandacht.
Door elke twee tot drie maanden naar Annemiek te gaan kan ik in de regel goed blijven functioneren.
Wel bedankt Annemiek!


(44) Anki
december, 2017

Mijn moeder (85) komt al jaren bij Annemiek in de praktijk. Eerst om haar energie in balans te houden, de laatste jaren voor de lichamelijke klachten die ze heeft van de Parkinson en beginnende dementie. Het is na 5 weken weer echt nodig: zo moe, stram en stijf als ze naar binnen gaat zo soepel en helder komt ze weer naar buiten. Een bijzonder detail: zelfs de dames van Buurtzorg en haar fysiotherapeut kunnen merken wanneer ze weer bij Annemiek is geweest! Wij zijn je heel dankbaar! Namens mijn ouders, liefs Anki

(43) toos
november, 2017

Na Ton v.d.Molen ben ik nu al jaren bij Annemiek voor een 2maandelijkse onderhoudsbeurt. Ik ben 87 en wijt mijn goede gezondheid mede aan die behandelingen. Bovendien zijn er soms verrassende resultaten bereikt op momenten dat ik er slechter aan toe was. Annemiek geeft veel persoonlijke aandacht en neemt ook mijn eigen inzichten serieus. Kan niet beterWvk6h

(42) Petra Klinkhamer
november, 2017

Laatst weer een behandeling van Annemiek gehad. Zonder naaldjes, met een speciale crème. Na de behandeling voelde ik me voor het eerst in heel lang weer ontspannen! Annemiek is een topper. Rustig, geconcentreerd en met veel kennis weet ze precies waar de probleempunten zitten. Ik kan weer een poosje vooruit.

>

 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha