Het gastenboek van Jonias Acupunctuur Nijmegen.

Klik hier om een bericht achter te laten
(46)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(36) Ardee Klinkhamer
oktober, 2014

Als alternatief coach was ik nog op zoek naar een acupuncturist voor in mijn netwerk. Zo ben ik bij Annemiek terecht gekomen. Ze overtrof al mijn verwachtingen op alle vlakken. Als persoon is ze leuk, lekker aards en als therapeut is ze geweldig goed! Ik ben zelf hoogsensitief waardoor behandelingen een extreem groot effect kunnen hebben. Regelmatig té. Annemiek weet dat goed te reguleren. Het resultaat is dat ik prikkels heel veel minder in mijn lichaam op sla en ik dus minder pijn heb. En we zijn net verhuisd en ik heb nog nooit een verhuizing zó ontspannen doorstaan. Dank je wel Annemiek! Ik ben blij dat ik je weer mag kennen!

(35) Grietje
augustus, 2014

Ik kwam via een vriendin bij Annemiek terecht omdat ik het zat was op mijn 38ste nog steeds onder de jeugdpuistjes te zitten. Annemiek heeft er in drie sessies niet alleen voor gezorgd dat die acne zo goed als verdwenen is, ik voel me ook een stuk energieker en fitter. Ik kan het iedereen aanraden!

(34) Adriana
augustus, 2014

Ik ben bij Annemiek in de praktijk terecht gekomen vanwege plekken aan mijn scheenbenen. Deze plekken, med. term. Necrobiosis Lipoidica, zijn diverse keren behandeld met PUVA en corticosteroïden zalf. Echter, nooit afdoende en de plekken werden ieder jaar groter. Na de consulten bij Annemiek en de gesprekken die we hebben gehad over eventuele oorzaken en het weglaten van bijv. citrusvruchten uit het dagelijks voedingspatroon heeft resultaat geboekt. De plekken zijn sinds een jaar al stabiel en zien er rustig uit. Ik ben er erg blij mee!

(33) Joke Feenstra
juli, 2014

Ik ben onder de indruk van de polsdiagnose die Annemiek doet: zonder iets over mijn kwalen te vertellen, had ze binnen enkele minuten mijn zwakke plekken gevonden. De behandeling die daarna volgde was weldadig. Toen ik de praktijkruimte verliet, voelde ik me luchtig en los als het meisje dat ik was toen ik tien jaar was. Mijn rug en schouders voelen al de hele week losjes - o, hier droom ik al jaren van om me weer zo te voelen! Dank je wel Annemiek!

(32) kitty van leur
juni, 2014


Ik ben jaren bij Ton van der Molen geweest en nu bij Annemiek
Ton heeft mij van migraine afgeholpen .
Nu bij Annemiek voor verlichting van mijn bekken en rug klachten,
Ze kan ook heel goed je nek masseren. Met de vingertoppen weet ze een heerlijk gevoel creëren zodat je er gewoon bij weg dommelt.
Groetjes Kitty

 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha