Het gastenboek van Jonias Acupunctuur Nijmegen.

Klik hier om een bericht achter te laten
(46)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(31) Henk van den Berg
april, 2014

Nadat bij mij in de Maartenskliniek artitis psoriatica was geconstateerd ben ik gestart met de normale behandeling: ontstekingsremmers. Dat heb ik twee maanden vol gehouden. Toen moest ik stoppen omdat mijn lijf reageerde alsof het puur vergif was wat ik slikte ( en misschien is het dat ook wel). De reumatholoog schreef toen een bekend paardenmiddel voor, dat ik heb geweigerd. Ik las en hoorde positieve verhalen over acupunctuurbehandeling, ben op zoek gegaan en vond Annemiek. Een zeer deskundige acupunturist, die binnen een paar maanden mijn ziekte onder contole kreeg. Sindsdien krijg ik elke 6 weken een onderhoudsbehandeling en nog steeds is alles onder controle. Dankzij de behandeling is mjn lijf weer in staat ontstekingen zelf aan te pakken. Mijn imuunsysteem wordt een handje geholpen en doet weer wat het moet doen. Bijkomend voordeel is dat de behandeling van Annemiek me rust geeft. Ik ga graag naar haar toe, al vergeet ik wel eens een afspraak...:-).
Groeten van Henk

(30) Angela Hoyinck
februari, 2014

Na een jarenlange zoektocht en behandeling(en) in zowel het reguliere alsook het alternatieve circuit, kwam ik bij Annemieke terecht. Acupunctuur was zo ongeveer het enige dat ik niet geprobeerd had voor een geheel aan complexe klachten, met name chronische (hoofd)pijn en vermoeidheid.
Ik heb haar ervaren als een toegewijde therapeut met veel zorg en aandacht voor mij als cliënt. Zij is een rustgevende, betrokken en lieve persoon!
Mijn klachten zijn helaas niet substantieel verbeterd; wel zorgde de door haar toegepaste subtiele "hoofdmanipulatie" voor tijdelijke ontspanning.
In samenspraak evalueert zij de effecten van de behandeling. Haar eerlijke constatering dat in mijn geval acupunctuur niet doet wat zij (en ik!) hoopte(n) vond ik professioneel.
Zij doet/deed moeite om mee te denken over andere therapiemogelijkheden binnen haar netwerk. Ook dat vind ik van bijzondere zorg getuigen.

(29) Ria
januari, 2009

Deze acupunctuur-behandelingen zijn een echte aanrader. Mij helpt het om in drukke tijden en bij lichamelijke klachten weer in balans te komen.
Groeten, Ria.

(28) Rieky
februari, 2009

Heel mooie site met heldere informatie en leuke plaatjes.
Wat een prachtige natuurfoto heb je erbij gedaan, Annemiek! Het straalt dezelfde rust uit die jij uitstraalt en dezelfde rust die een behandeling acupunctuur kan bewerkstelligen.

(27) Yvonne
juli, 2009

Hallo wil even laten weten wat acupunctuur voor mij betekend.Ben pas geweest en voel me weer ontzettend goed, en ik heb nog een aparte behandeling gehad waar ik wat over kwijt wil.Annemiek zetten de toppen van haar vingers op mijn slapen en ik moest een denkbeeldige lichtlijn van de ene vingertop naar de andere denken. Dit was een hele aparte ervaring want ik had het gevoel dat de vingertoppen door mijn hoofd heen met elkaar in verbinding stonden. Zo heeft ze 3 plaatsen op mijn hoofd gehad en iedere keer had ik dit gevoel erbij.Daarna had ik het gevoel dat mijn hoofd was ontlast van al mijn gepieker zaligggggggggggggg gevoel.
Het is een aanrader en dank zij de acupunctuur kan ik er weer even tegen want ik schijn mijn energie veel te snel te verbruiken. Dit gevoel wilde ik even iedereen laten weten. groetjes


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha