Het gastenboek van Jonias Acupunctuur Nijmegen.

Klik hier om een bericht achter te laten
(45)
1 2 3 4 5 6 7 8 9
(30) Angela Hoyinck
februari, 2014

Na een jarenlange zoektocht en behandeling(en) in zowel het reguliere alsook het alternatieve circuit, kwam ik bij Annemieke terecht. Acupunctuur was zo ongeveer het enige dat ik niet geprobeerd had voor een geheel aan complexe klachten, met name chronische (hoofd)pijn en vermoeidheid.
Ik heb haar ervaren als een toegewijde therapeut met veel zorg en aandacht voor mij als cliënt. Zij is een rustgevende, betrokken en lieve persoon!
Mijn klachten zijn helaas niet substantieel verbeterd; wel zorgde de door haar toegepaste subtiele "hoofdmanipulatie" voor tijdelijke ontspanning.
In samenspraak evalueert zij de effecten van de behandeling. Haar eerlijke constatering dat in mijn geval acupunctuur niet doet wat zij (en ik!) hoopte(n) vond ik professioneel.
Zij doet/deed moeite om mee te denken over andere therapiemogelijkheden binnen haar netwerk. Ook dat vind ik van bijzondere zorg getuigen.

(29) Ria
januari, 2009

Deze acupunctuur-behandelingen zijn een echte aanrader. Mij helpt het om in drukke tijden en bij lichamelijke klachten weer in balans te komen.
Groeten, Ria.

(28) Rieky
februari, 2009

Heel mooie site met heldere informatie en leuke plaatjes.
Wat een prachtige natuurfoto heb je erbij gedaan, Annemiek! Het straalt dezelfde rust uit die jij uitstraalt en dezelfde rust die een behandeling acupunctuur kan bewerkstelligen.

(27) Yvonne
juli, 2009

Hallo wil even laten weten wat acupunctuur voor mij betekend.Ben pas geweest en voel me weer ontzettend goed, en ik heb nog een aparte behandeling gehad waar ik wat over kwijt wil.Annemiek zetten de toppen van haar vingers op mijn slapen en ik moest een denkbeeldige lichtlijn van de ene vingertop naar de andere denken. Dit was een hele aparte ervaring want ik had het gevoel dat de vingertoppen door mijn hoofd heen met elkaar in verbinding stonden. Zo heeft ze 3 plaatsen op mijn hoofd gehad en iedere keer had ik dit gevoel erbij.Daarna had ik het gevoel dat mijn hoofd was ontlast van al mijn gepieker zaligggggggggggggg gevoel.
Het is een aanrader en dank zij de acupunctuur kan ik er weer even tegen want ik schijn mijn energie veel te snel te verbruiken. Dit gevoel wilde ik even iedereen laten weten. groetjes

(26) Robert
augustus, 2009

Ik ben al geruime tijd onder behandeling bij Annemiek i.v.m. rugklachten waar de reguliere geneeskunde niets meer mee kon. Acupunctuur heeft al na de eerste twee behandelingen de weg geopend voor de manuele therapie om weer effect te geven. Gevolg is dat ik nu met een combinatie van beide behandelmethoden de klachten onder controle heb en deze niet meer mijn dagelijkse leven beinvloeden. Veel dank Annemiek !


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha