Het gastenboek van Jonias Acupunctuur Nijmegen.

Klik hier om een bericht achter te laten
(45)
1 2 3 4 5 6 7 8 9
(25) Ankh
augustus, 2009

Goed nieuws uit de wereld! Ik heb een uur voor mijzelf genomen, mij deskundig laten verwennen en ben herboren thuis gekomen.
Waar kan dit? Bij Annemiek van der Werf!!!


(24) Silvia
augustus, 2009

Mijn man en ik komen bij Annemiek met al onze kwaaltjes, maar na afloop van onze behandeling, gaan wij als herboren naar huis !
Ze neemt de tijd die we nodig hebben, ze is gewoon goed !!!

(23) Helen
oktober, 2009

Wanneer ik bij Annemiek ben, voel ik dat ik rustig word en alsof ik in een andere wereld ben. Een wereld zonder kwaad, ergenissen, haast. Heerlijk! Ik ben er ook altijd aan toe om naar Annemiek te gaan. Vaak komen de tranen omdat ik dan de rust krijg. De behandeling is uitstekend en voelt erg goed. Ik voel na afloop alsof ik de hele wereld weer aan kan. Annemiek is een kanjer! Een warme, eerlijke en lieve vrouw die veel rust uitstraalt. Annemiek, veel dank!

(22) Marga
december, 2009

Ik ben ongeveer 30 jaar geleden begonnen bij Ton van der Molen. Hij was een Icoon in de acupunctuurwereld. Ongeveer 5 jaar geleden viel Annemiek voor hem in. Zo heb ik Annemiek ontmoet. Het klikte meteen en ik ervoer haar als een rustige, sympathieke vrouw, die goed naar me luisterde en me behandelde, zoals ik dat bij Ton gewend was: met precisie en doeltreffend. Omdat Ton al op leeftijd was en ik het idee had, dat ik in Annemiek zijn opvolger gevonden had, ben ik bij Annemiek verder gegaan met mijn behandeling. Ik kom 4x per jaar bij haar om te voorkomen, dat ik de klachten, die ik had,toen ik voor het eerst bij Ton kwam, te voorkomen. Verder kom ik tussendoor, als ik vage klachten heb in mijn nek of rug of maakt niet uit waar. Het is nog nooit gebeurd, dat Annemiek er geen oplossing voor had. Ze zoekt net zo lang tot ze het verholpen heeft. Niet alleen met acupunctuur, maar ze beheerst ook andere technieken. "Annemiek, je bent inderdaad een kanjer".

(21) Simone
april, 2010

Vorige week heb ik voor het eerst een behandeling bij Annemiek ondergaan. Dit gaf me rust en energie. Je ligt op een heerlijke ligstoel met relaxmuziek op de achtergrond. Het zetten van de naalden doet ze vakkundig en pijnloos. Andere punten heeft ze met acupunctuurzalf ingesmeerd. Interne processen worden op gang gebracht en dat voel je. Dit alles zonder pijn. Tevens onderscheidt Annemiek zich om (desgewenst) een nog een diepere ontspanning te bewerkstelligen door op gevoelige punten op je hoofd/schedel/slaap te drukken. Echt een bijzondere en heerlijke ervaring. Bedankt!


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha