Het gastenboek van Jonias Acupunctuur Nijmegen.

Klik hier om een bericht achter te laten
(46)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(21) Simone
april, 2010

Vorige week heb ik voor het eerst een behandeling bij Annemiek ondergaan. Dit gaf me rust en energie. Je ligt op een heerlijke ligstoel met relaxmuziek op de achtergrond. Het zetten van de naalden doet ze vakkundig en pijnloos. Andere punten heeft ze met acupunctuurzalf ingesmeerd. Interne processen worden op gang gebracht en dat voel je. Dit alles zonder pijn. Tevens onderscheidt Annemiek zich om (desgewenst) een nog een diepere ontspanning te bewerkstelligen door op gevoelige punten op je hoofd/schedel/slaap te drukken. Echt een bijzondere en heerlijke ervaring. Bedankt!

(20) B
juni, 2010

sms van B aan Annemiek:
Beste Annemiek, wilde je ff laten weten dat ik veel minder last heb van de hooikoorts. Wel n klein beetje snotterig soms. Fractie van het ongemak van vorige jaren. Grt. B.


(19) Betty
augustus, 2010

Annemiek behandelt mij heel regelmatig tijdens mijn huidige behandeling voor eierstok- en borstkanker.
Dit doet me ontzettend goed. Ik knap bijvoorbeeld sneller van de chemokuren op, heb minder last van bijwerkingen en voel me energieker.
En wat ook heel belangrijk is, mijn zelfgenezend vermogen is sterker geworden sinds Annemiek mij behandelt.
Ook merk ik dat mijn lijf in zijn geheel beter in balans is. Annemiek heeft echt gouden handen.
Dank je wel voor alles Annemiek!

(18) krijn
november, 2010

Ik ben een man van 56 en wilde graag stoppen met roken maar elke poging ging mis.Een collega van mij raadde me aan het bij Annemiek te proberen.Ik ben er heen gegaan met de houding baat het niet schaadt het niet. Na de eerste behandeling voelde ik me erg relaxed,bij de vorige pogingen om te stoppen met roken was ik erg gespannen.Ik ben nu 3weken gestopt en voel me prima.Na een behandeling voel ik dat ik weer energie heb.
Ik zal het zeker mensen aanraden.


(17) Nelly
maart, 2011

Na ruim 40 jaar ben ik gestopt met roken!!!
Ik wist zelf heel goed dat ik moest stoppen, mijn gezondheid en conditie gingen achteruit maar het wilde maar niet lukken.
Totdat ik via via van Annemiek hoorde...
Het verbaast mij nog steeds dat het mij zo
weinig moeite kost om niet te roken. Als ik er vroeger alleen maar aan dacht dat ik geen sigaretten in huis had, raakte ik in paniek! Ik was echt heel erg verslaafd.
Als ik nu bij Annemiek geweest ben voel ik mij heel ontspannen en heb weer energie die ik een beetje kwijt was.Dus dat is dan een extraatje maar wel heel fijn!
Ik weet dat ik er nog niet ben maar het grote verschil is dat ik vroeger alleen maar wilde roken en nu wíl ik niet meer roken.
Ik kan het iedereen aanraden die wil stoppen
met roken, het is de moeite waard om het te proberen! Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha