Het gastenboek van Jonias Acupunctuur Nijmegen.

Klik hier om een bericht achter te laten
(45)
1 2 3 4 5 6 7 8 9
(15) S en L
mei, 2011

Na een jarenlange kinderwens en IVF pogingen zijn wij via via bij annemiek terecht gekomen. Zij bracht mijn lichaam de rust en kracht die het nodig had en nu ben ik 3,5 maand zwanger na onze 4de fertiliteitsbehandeling! Ook mijn man heeft veel baat bij onze bezoekjes (minder hoofd- en nekpijn). Annemiek, super bedankt!!!!!

(14) Mario
mei, 2011

Regelmatig staat mijn atlas scheef, daardoor ben ik terecht gekomen bij Annemiek. Tijdens de sessie behandeld ze niet alleen mijn atlas, maar ook de organen die wat extra energie nodig hebben. De energie die tijdens de acupunctuur vrij komt voelt als een warme gloed die door mij heen stroomt. Ik verheug mij elke keer weer op de behandeling, het is zo ontspannend en Annemiek is een geweldig persoon, ze heeft naast het behandelen ook een luisterend oor. Annemiek je bent een Kanjer!!!!!!

(13) Roger
mei, 2011

Geachte lezer,
Ik ben reeds sinds lange tijd bij Annemiek onder behandeling, wat begon als het zoeken naar een methode om mijn "jicht" probleem te beheersen is in de tijd uitgegroeid tot een 3 maandelijks terugkerend ritueel, waarbij ik steevast heel diep in slaap val en ergens tussen "?" ben. Als ik dan weer terug ben moet ik even weer de realiteit tot me laten komen. Annemiek heeft de kracht en energie om een ander weer in de goede richting te leiden. Ik kan een ieder adviseren, mits je er voor open staat, om met Annemiek in contact te komen om je zelf weer in balance te brengen en te houden, als je van mening bent dat de reguliere middelen alleen de klacht afzwakken en niet tot de kern komen.
Voor wie nog twijfelt, gewoon doen er gaat een wereld voor open, succes.


(12) Janneke
augustus, 2011

Al ruim een jaar had ik last van extreme vermoeidheid. Bloedonderzoeken wezen niks uit, niets leek te helpen. De belemmeringen van de moeheid deden mij open staan voor een alternatieve methode. Na de eerste behandeling van Annemiek voelde ik me al een stuk beter. Na twee behandelingen kon ik weer veel meer doen, de extreme moeheid is weg. De rust die ik daar vind en de energie die weer terugkomt zijn goud waard! Zeker met een baby in huis ben ik blij om eindelijk weer energie te hebben. Ik raad het ook zeker aan andere mensen aan.

(11) Liet
september, 2011

Door veel hoofdpijn en nekpijn ben ik bij Annemiek onder behandeling.Geweldig resultaat daar ben ik je zeer dankbaar voor.
Het is een aanrader voor ieder met lichamelijke klachten Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha