Het gastenboek van Jonias Acupunctuur Nijmegen.

Klik hier om een bericht achter te laten
(46)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(16) Trees
april, 2011

Ik was in 2010 bij een verwenmiddag voor ex borstkanker patienten en daar trof ik Annemiek. Ik kreeg een gratis behandeling van haar van 30 minuten wist echt niet wat me te wachten stond, maar daar ben ik inmiddels wel achter. Wat ik eigenlijk het belangrijkste vind is de rust die Annemiek uitstraalt en dat werkt ook door bij mijzelf. Ik ben nu 6x bij haar geweest en voel me nu al een ander mens maar dat komt door haar gouden handjes.
Ga zo door Annemiek geweldig.
Trees


(15) S en L
mei, 2011

Na een jarenlange kinderwens en IVF pogingen zijn wij via via bij annemiek terecht gekomen. Zij bracht mijn lichaam de rust en kracht die het nodig had en nu ben ik 3,5 maand zwanger na onze 4de fertiliteitsbehandeling! Ook mijn man heeft veel baat bij onze bezoekjes (minder hoofd- en nekpijn). Annemiek, super bedankt!!!!!

(14) Mario
mei, 2011

Regelmatig staat mijn atlas scheef, daardoor ben ik terecht gekomen bij Annemiek. Tijdens de sessie behandeld ze niet alleen mijn atlas, maar ook de organen die wat extra energie nodig hebben. De energie die tijdens de acupunctuur vrij komt voelt als een warme gloed die door mij heen stroomt. Ik verheug mij elke keer weer op de behandeling, het is zo ontspannend en Annemiek is een geweldig persoon, ze heeft naast het behandelen ook een luisterend oor. Annemiek je bent een Kanjer!!!!!!

(13) Roger
mei, 2011

Geachte lezer,
Ik ben reeds sinds lange tijd bij Annemiek onder behandeling, wat begon als het zoeken naar een methode om mijn "jicht" probleem te beheersen is in de tijd uitgegroeid tot een 3 maandelijks terugkerend ritueel, waarbij ik steevast heel diep in slaap val en ergens tussen "?" ben. Als ik dan weer terug ben moet ik even weer de realiteit tot me laten komen. Annemiek heeft de kracht en energie om een ander weer in de goede richting te leiden. Ik kan een ieder adviseren, mits je er voor open staat, om met Annemiek in contact te komen om je zelf weer in balance te brengen en te houden, als je van mening bent dat de reguliere middelen alleen de klacht afzwakken en niet tot de kern komen.
Voor wie nog twijfelt, gewoon doen er gaat een wereld voor open, succes.


(12) Janneke
augustus, 2011

Al ruim een jaar had ik last van extreme vermoeidheid. Bloedonderzoeken wezen niks uit, niets leek te helpen. De belemmeringen van de moeheid deden mij open staan voor een alternatieve methode. Na de eerste behandeling van Annemiek voelde ik me al een stuk beter. Na twee behandelingen kon ik weer veel meer doen, de extreme moeheid is weg. De rust die ik daar vind en de energie die weer terugkomt zijn goud waard! Zeker met een baby in huis ben ik blij om eindelijk weer energie te hebben. Ik raad het ook zeker aan andere mensen aan.


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha