Het gastenboek van Jonias Acupunctuur Nijmegen.

Klik hier om een bericht achter te laten
(46)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(11) Liet
september, 2011

Door veel hoofdpijn en nekpijn ben ik bij Annemiek onder behandeling.Geweldig resultaat daar ben ik je zeer dankbaar voor.
Het is een aanrader voor ieder met lichamelijke klachten


(10) Tilly
oktober, 2011

Heb vanaf november 2010 last gehad van tintelingen in vingers, hand en arm.Na een bezoek bij de huisarts, die konstateerde dat het wel een tunnelsyndroom zou zijn{meestal op deze leeftijd als huisvrouw zijnde] stuurde me door naar de neuroloog, waar ze al meteen zoiets had van dat is het niet. We gaan je een hoop onderzoek besparen en laten een mri scan maken van je nek. Na 10 dagen bleek dat ik een nekhernia had. Kreeg medicijnen(soort anti depressiva}. Heb gebeld dat ik die liever niet innam, en het dan maar met paracetamol probeerde af te remmen. Ben bij Annemiek gekomen, die overigens erg aardig is en begripvol, je voelt je meteen op je gemak bij haar.Ze heeft me 5 a 6 keer behandeld en sinds april is het gewoon weg!!!! Geweldig, geen onnodige operatie, alleen lekker liggen met wat naaldjes. Neuroloog heeft me nog gebeld hoe het met me ging. Heb mijn verhaal gedaan. Ze was ook erg blij voor me en wenste me alle goeds. Dus nu ben ik nog met wat ongemakjes bij Annemiek, maar dat gaat ook goed komen. Dus Annemiek is helemaal TOP. Jammer dat niet meer mensen weten dat ze best heel veel kan. Dus bij deze, twijfel niet en ga gewoon naar haar toe. Ze is best kei-goed. Liefs, tilly


(9) Ria en Bart
december, 2011

Wij zijn al jaren bekend met accupunctuur via polsdiagnose ooit begonnen met klachten over een schouder die niet funtioneerde zoals het moet, maar aan de schouder mankeerde niets de oorzaak was een stoofwisseling die volledig overhoop (verstoorde energie stromen)lag,het heeft even geduurd maar nu is alles in balans dankzij accupuctuur (geen medicijnen) het is nu een zaak van onderhoud, en door geregeld polsdiagnoseaccupuctuur een balans in je lichaam brengen en houden.
Annemiek veel succes.

(8) Louise
februari, 2012

Zojuist terug van een acupunctuur behandeling van Annemiek. Omdat haar agenda vol zat, maakte ze in haar vrije tijd plaats voor het behandelen van mijn acute nekklachten. Mijn atlas stond scheef en die heeft Annemiek heel erg deskundig en met echte aandacht weer rechtgezet! (Zowel met naaldjes als creme en de handen). Ook meteen een aantal organen behandeld die te weinig energie hadden. Nu, na de behandeling, stroomt alles weer en voel ik me weer fit en energiek. De nekpijn is verdwenen. Annemiek, je bent fantastisch en ik ben je ontzettend dankbaar omdat je altijd zo geweldig helpt. Het is een hele geruststelling dat jij er bent. Ontzettend bedankt!!

(7) Hans
maart, 2012

Zo eens per anderhalf, twee jaar is mijn vraag aan Annemiek meestal een eenvoudige: "Annemiek, mag ik even bij je op de bank? Er is weer van alles aan de hand." en dan mag ik komen. Meestal merkt ze dan op dat ik erg moe ben en met een diepe zucht beaam ik dat dan. Verdulleme ja, er gebeurt ook weer zoveel in mijn leven de laatste tijd...
Twee behandelingen en dan huppel ik weer naar buiten; terug in mijn oude vertrouwde energie. Ondere andere vervuld door de energie via haar handen.
Voor mij is Annemiek is een tovenaar met naalden.


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha