Het gastenboek van Jonias Acupunctuur Nijmegen.

Klik hier om een bericht achter te laten
(46)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(6) Jeroen
april, 2012

Met een ingeklemde zenuw en een verkrampte rug en bilspier kwam ik krom lopend bij Annemiek terecht; nou ja terecht... ik werd er neergezet door een goede vriend met de mededeling "doe wat ze zegt, laat het gebeuren, en je zult zien dat het werkt". Tja,... ik stond zeer sceptisch tegenover accupunctuur, is dat met die naalden wel wat voor mij? Nu na 3 behandelingen ben ik helemaal om; dit is werkelijk TOP! meer energie, heel veel minder last van mijn rug en ik loop weer gewoon recht op. Ik heb er veel vertrouwen in en veel baat bij. Voor mij bijna ongelovelijk, maar een absolute aanrader en een uitkomst.

(5) Carola
april, 2012

Sinds januari vorig jaar was ik aan sukkelen met mijn gezondheid. Ik kwam thuis met aangezichtpijn en hoofdpijn. Op een bepaalt moment had ik de diagnose artrose, Reumatoïde artritis en een vergroeide rug. Ik had een verwijzing voor cesar therapie maar niemand wist waar de pijn vanaf kwam. Ik dacht cesar kan mij niet van die hoofdpijn en aangezicht pijn afhelpen. Dus wat moest ik nu. De Westerse geneeskunst had mij niet van de pijn afgeholpen, dus wilde ik iets anders proberen. Ik ben toen mij gaan verdiepen in acupunctuur en ik zag de site van Jonias. Deze site spraak mij aan omdat hij duidelijk is. En ik heb snel daarna een afspraak gemaakt. Ik ben nu van mijn pijn af, en ik voel me nu veel beter. Ik heb ook veel meer energie. Voor de reuma ben ik onder de behandeling van specialist. Wandt Oosterse en Westerse geneeskunde kunnen naast elkaar hun werk doen. Maar werkt de Westerse geneeskunde niet dan raad ik Jonias aan. Annemiek is een vrouw met goude handen.

(4) rob
juni, 2012

10 behandelingen en al 3 maanden niet gerookt, eerdere pogingen allemaal mislukt, nu met de hulp van Annemiek de rust en de kracht gevonden om te stoppen! !


(3) Marga
november, 2012

Vandaag weer bij Annemiek geweest.
Ik had last van keelpijn en naast mijn 3- maandelijkse behandeling heeft ze ook dit weer verbetert.Ook gaf ze me de tip om bij het volgende geval van keelpijn de specifieke punten in mijn ellebogen te masseren.
Vorig jaar kwam ik met een klacht van pijn aan mijn knie bij Annemiek. Zij kon mij daarbij niet helpen. na nog mee alternatieve geneeswijzen geraadpleegd te hebben, waaronder fysio, chiropraxie, osteopathie, ben ik bij de pijnpoli van het ziekenhuis beland. Deze wilden mijn knie opereren en als dat het niet was, zouden ze mijn rug opereren. Toen Annemie dat hoorde,schrok ze en zei ze: Marga ik heb nog 1 adres voor jou. Probeer die persoon, voordat je je laat opereren.Dat heb ik gedaan, met veel succes.
Annemie heeft mij dus een operatie bespaart, waar ik haar heel dankbaar voor ben.Fijn, dat je zo met je cliënten begaan bent Annemieke.

(2) Heidi
december, 2012

Über die Akupunktur von Ton van der Molen, bin ich zu Annemiek gekommen.
Seitdem geht es mir gut und ich habe wieder meine Balance gefunden.
Danke, bis 2013


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha