Het gastenboek van Jonias Acupunctuur Nijmegen.

Klik hier om een bericht achter te laten
(45)
1 2 3 4 5 6 7 8 9
(40) Marloes
juni, 2017

Met een vastzittende nek en schouders en een vervelende duizeligheid kwam ik bij Annemiek. Na een rustig gesprek en een uitgebreide polsdiagnose kreeg ik wat dotjes acupunctuurzalf op enkele plekken van mijn lichaam. Na een half uur voelden mijn spieren ontspannen en lag er geen druk meer op mijn schouders. Ik voelde mij lichter.
De volgende dag was dat gevoel er nog steeds en mijn duizeligheid was al een stuk minder. Ik had weer meer energie terwijl ik eerder niet eens gemerkt had dat mijn balans verstoord was. Ik ben nu heel hoopvol dat mijn lichaam de resterende klachten zelf kan oplossen na nog een keer terugkomen bij Annemiek.

(39) Johan
december, 2016

Jouw behandeling heeft een diepe werking op m'n spieren en gewrichten.
Het verlicht de pijn en ontsteking.
Je doet dit werk met veel inzet, liefde en passie.
Hartelijk bedankt, Annemiek.


(38) Ruud
november, 2016

In het najaar van 2016 ben ik nu twee maal behandeld door Annemiek. De effecten van de behandeling merk ik direct. Na de behandeling ben ik heerlijk relaxed. Mijn bloeddruk is dalende, mijn energie niveau is rijzende. Beide effecten hopelijk blijvend. In mijn beleving helpt Annemiek mijn lichaam om de dingen weer zelf te doen. Dank je wel Annemiek.

(37) Claudia
januari, 2015

Ik ben ruim 2 jaar geleden bij Annemiek terecht gekomen nadat ik op internet had gezocht naar een acupuncturist in Nijmegen. Haar site sprak mij meteen aan en de eerste kennismaking bevestigde mijn gevoel dat Annemiek een prettig, bekwaam en betrokken persoon is. Haar behandeling heeft mij enorm geholpen bij het verminderen van klachten die ik had als gevolg van een auto-inflammable ziekte. Gelukkig houdt deze ziekte zich momenteel rustig maar ik ga wel om de 3 maanden naar Annemiek voor een behandeling om eventuele opvlammingen te onderdrukken en om energie op te doen.
Annemiek, ik vind je top, bedankt!

(36) Ardee Klinkhamer
oktober, 2014

Als alternatief coach was ik nog op zoek naar een acupuncturist voor in mijn netwerk. Zo ben ik bij Annemiek terecht gekomen. Ze overtrof al mijn verwachtingen op alle vlakken. Als persoon is ze leuk, lekker aards en als therapeut is ze geweldig goed! Ik ben zelf hoogsensitief waardoor behandelingen een extreem groot effect kunnen hebben. Regelmatig té. Annemiek weet dat goed te reguleren. Het resultaat is dat ik prikkels heel veel minder in mijn lichaam op sla en ik dus minder pijn heb. En we zijn net verhuisd en ik heb nog nooit een verhuizing zó ontspannen doorstaan. Dank je wel Annemiek! Ik ben blij dat ik je weer mag kennen!


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha